Sidor

tisdag 13 september 2011

Vad gör man...


...när man har stickat hela bakstycket på present-koftan och upptäcker att man stickat de aviga varven med vridna maskor?

Jag vet att de säger att det kan vara charmigt om hemstickade grejer är lite sneda och vinda men alltså. Det här är under all kritik.

Om jag får tid över innan presenten ska ges bort så kommer jag att sticka om bakstycket. Men just nu ligger jag lite illa till i tidsplanen på grund av att det har varit sjukt mycket annat: jobbet har tagit det mesta av tiden och så är jag mitt inne i en flytt. Grr vad sur jag är! Haha.

Brukar ni sticka om? Vad tycker ni räknas till "charmiga fel" och vad är sådant som ni bara inte står ut med?

3 kommentarer:

  1. Jag är ju fasansfullt lat så rent generellt så om det bara blivit något småfel så skulle jag inte bry mig, en maska fel här eller där, men att sticka alla aviga maskor vridna, då skulle jag nog repa upp..

    SvaraRadera
  2. Ja troligtvis är det så det kommer sluta... Pust och stön! Som tur är kommer jag ändå inte att bli klar med den i tid ;)

    SvaraRadera
  3. Vad irriterande. Jag gör nästan alltid något fel men om inte felet är absolut så tydligt att det är det första man ser så brukar jag strunta i att riva upp. Däremot kan det vara helt värt om du får tid över eftersom det är det enda du som stickare kommer tänka på. Jag tror dock inte att någon kommer upptäcka vridna maskor om du pressar bakstycket väl.

    SvaraRadera