Sidor

söndag 17 juli 2011

Expert på att lura mig själv


I förra inlägget skrev jag att vi skulle åka till Småland och att jag skulle dricka ett par glas vin och sticka klart mina vantar under helgen - och inget mer. Jo tjena. Jag stickade klart tummen på ena vanten. Sen hittade jag fynden ovan, dels på loppis och dels i min kompis Hannas hus. Broderigarner, en sybåge (lite liten men alltid något), ett mätverktyg för stickor, ett par knypplingspinnar (som följde med den röda asken, ska man inte ha massor?) och en bok om makramé. Har en liten plan på att påbörja ett projekt ur den boken, får se om jag hinner bli klar och kan lägga upp det här i bloggen under veckan.


Så inga färdiga vantar den här helgen heller. Däremot hann jag och Martin hitta våra drömmars sommarstuga och träffa de här mysiga kossorna. Jag råkade ramla ner från en mur mitt framför tjuren när jag skulle mata honom med körsbär. Han såg stor och stadig ut men blev livrädd, stackarn, så hela flocken stack iväg. Hittade dem senare bakom huset och matade dem med lite mer körsbär för att sluta fred.

2 kommentarer:

  1. Åh, känner igen. Jag packade med mig två stickningar när jag åkte bort förra veckan, helt övertygad om att jag skulle bli klar med den ena och komma en bit på den andra. Och vet du, jag stickade inte en enda maska.

    SvaraRadera
  2. Haha! Varför går det nästan bara att sticka när klockan är jättesent och man vet att man borde gå och sova för att inte vara en zombie nästa dag ;)

    SvaraRadera